Skip to content

COMUNICAT 93: Exigim l’ATM, intermodalitat i que l’Euromed permeta viatjar cap al País Valencià

abril 21, 2017

La Plataforma Trens Dignes (PTD) hem elaborat un document (enllaç per al pdf al final d’esta entrada), éssent que cap administració ni operadora no ho ha fet, que relaciona els trajectes d’autobusos amb l’estació central de tren de l’Ebre-Sud (Aldea-Amposta-Tortosa), en especial la correspondència dels trens Euromed  amb els busos procedents de i amb direcció a Tortosa i Amposta (que d’altra banda són els únics convois que es veuen beneficiats de la tan reclamada intermodalitat. Hi ha correspodència amb els Euromed, però no  amb talgos i regionals). Confeccionant aquest treball, la PTD volem avisar la ciutadania en general i els usuaris en particular que quan a internet es diu “Arrabal de Sant Ramon” hauria de dir-hi “Estació de FF.CC. l’Aldea, Amposta, Tortosa”. Per tant, al nostre document així ho fem constar i que l’usuari sàpiga que si vol anar a l’estació de ferrocarril, ha de mirar on -incomprensiblement- hi diu ‘Arrabal de Sant Ramon’.
A part de denunciar la manca d’estos fulletons informatius, que es podrien fer arribar als usuaris per diversos canals i que hem elaborat nosaltres amb més senzillesa, la PDT també volem posar damunt la taula la necessitat que els busos llançadera s’amplien a l’estació d’Ulldecona per donar servei a aquella població i la zona sud del Montsià.

Per altra banda, la línia d’El Perelló, l’Ametlla, l’Ampolla i Tortosa, ni té parada a l’estació de ferrocarril esmentada, ni té tarjeta T10/120.
En este mateix sentit la PTD reclamem que tots els usuaris del territori tinguen accés a la tarjeta T10/120 i, per tant, reclamem que totes les empreses que operen al territori (fins a cinc) puguen oferir la tarjeta. A dia d’avui, només Hife i Plana ho poden fer. En el mateix sentit cal dir que a l’Estació de Mora la Nova només hi accedeix el bus conegut com la “Rubia” i que molts dels enllaços amb l’Estació de bus a Móra d’Ebre no es corresponen amb cap sortida d’autocar.
Exigim, d’una vegada per totes, que es faça realitat la Tarjeta T10/120 amb tots els operadors que fan servei a les Terres de l’Ebre i tornem a reivindicar la implantació de l’ATM de les Terres de l’Ebre com a ens per resoldre tot este desgavell al que estem sotmesos actualment.

Finalment, tornem a reclamar que l’Euromed a l’Ebre tinga parada comercial a l’Aldea-Amposta-Tortosa per tal que els usuaris puguen viatjar també cap al sud, i no només cap al nord com passa ara, i utilizar-lo per anar a i vindre de Castelló, València i Alacant.

 

Enllaç per descarregar-se el PDF d’horaris de busos i trens a l’estació central de l’Ebre-Sud (l’Aldea-Amposta-Tortosa)

https://trensdignesebre.files.wordpress.com/2017/04/horaris-bucc81s-tort_est-ffcc-l_aldea-i-tornada.pdf

 

Anuncios

From → Uncategorized

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: