Skip to content

COMUNICAT 70. CADA DIA ENS ROBEN OFICIALMENT 169 MINUTS DE RETARDS

septiembre 15, 2016
  1. Des de la posada en funcionament dels nous horaris, cada dia ens roben 169 minuts de retard que no apareixen a l’estadística. Són retards oficialitzats que queden maquillats i que caldria sumar als ja existents. La xifra de 169 minuts surt de sumar els minuts de trajecte que s’han ampliat a cada tren afectat, fins a 16 dels 20 que circulen diàriament entre Tortosa i Barcelona i viceversa (vegeu taula adjunta). Ampliar el temps de recorregut i dir que, així, es millora la puntualitat és fer trampa. Per esta regla de tres, fent ironia, podríem ampliar de nou els horaris i dir que el trajecte costa 4 hores, d’esta manera potser sí que podríem arribar a un 99 per cent de puntualitat.

comparativa-horaris-copia

  1. Celebrem la reparació de l’avaria de Montroig i volem destacar que la pressió ciutadana hi ha jugat un paper important. De tota manera, lamentem que s’haja tardat tres mesos en solucionar el problema. La seua obligació és mantindre les infraestructures en condicions. Demostrat que no se’n surten, què menys que arreglar-les, per tant, se tracta de la seua faena i no l’han feta en la cel·leritat que la ciutadania necessita. En tot cas, benvinguda l’esperada reparació.

img_7893

  1. El conseller Rull va visitar ahir les Terres de l’Ebre. Lamentem que en cap moment se n’informés a la Plataforma. Quan el Govern parla de voluntat de diàleg, calen fets i no només paraules. Ni des de la conselleria ni cap representant polític ebrenc amb responsabilitat i capacitat per fer-ho, va comunicar-nos la seua presència. No hem de ser nosaltres els qui hem d’anar davant i darrere d’ells, ni enterar-nos-en a travès de la premsa, haurien de ser ells els qui demostressen voluntat. Ens ha semblat una falta de respecte. Hi ha molta faena a fer i no es poden perdre oportunitats de treball i diàleg.

 

  1. Respecte a l’anunci fet este matí per la Generalitat dient que interposarà un contenciós a l’Estat perquè inste Adif a complir amb les seues obligacions, volem recordar que des del 16 de juny i fins ahir, s’han fet quatre anuncis públics en el mateix sentit. Esperem que a la quinta vage la vençuda i que siga efectiu i tinga repercusions reals sobre les nostres reivindicacions.

 

  1. Finalment, ahir al Consell Rector de l’IDECE es va anunciar la creació d’una Taula de Mobilitat. Al respecte, volem dir que no ens sembla malament, però que no l’acceptem com a substitut de l’Autoritat Territorial de Mobilitat, ens que seguim reclamant com a model de participació i de planificació de la mobilitat del territori. Ens calen organismes que prenguen decisions vinculants i efectives.
Anuncios

From → Uncategorized

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: