Saltar al contenido

Comunicat 58: #segrestats

junio 15, 2016

cartell_trens_19J

 

Amb el lema #segrestats, la Plataforma Trens Dignes (PTD) convoquem la ciutadania i les institucions a una mobilització este diumenge 19 de juny. La concentració serà a les 11.15h a l’estació de l’Aldea, com a estació central de les Terres de l’Ebre sud. El lema s’ha triat perquè actualment l’usuari sap quan puja al tren però no quan en podrà baixar, per tant més que un viatge és un segrest. També per la sensació d’impotència del ciutadà, que no només arriba sistemàticament tard a la faena o als seus compromisos personals, sinó que estes incidències li fan perdre temps de vida. Ha arribat un moment en què les devolucions ja no compensen en absolut la impunitat i la negligència amb què actuen Adif i Renfe.

 

Concebem esta mobilització com una acció contundent i demanem a la gent que vinga amb ganes d’expressar el descontent, amb valentia i sentit de l’humor a la vegada, per respondre amb la mateixa duresa amb que som tractats.

 

A banda, la PTD posarem una parada al davant de l’estació on els assistents que encara no ho hagen fet podran firmar els fulls de reclamació que estem recollint per donar suport a la queixa que el Síndic de Greuges ha obert actuant d’ofici. Així mateix, la gran majoria dels partits polítics i el mateix Govern de la Generalitat han confirmat la seua assistència, tot i que no han concretat quins seran els seus representants. Finalment, dir-vos també que l’encarregat de llegir el manifest serà l’escriptor Andreu Carranza (Ascó, 1957), guanyador –entre d’altres- del premi Josep Pla i que donarà veu també a la R15.

 

From → Uncategorized

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: