Skip to content

COMUNICAT 56. Solidaritat amb la vaga dels treballadors d’Adif a Tarragona

mayo 17, 2016

trens_adif

El Comitè d’Empresa d’Administració d’Infraestructures Ferroviàries (Adif) a Tarragona va iniciar el divendres passat, 13 de maig, una vaga en senyal de protesta per tota una sèrie de greuges que venen patint els treballadors d’esta empresa i que repercutixen directament en el servei que posteriorment s’ofereix a l’usuari.

Des de la Plataforma Trens Dignes Ebre-Priorat volem mostrar el nostre suport als companys que des d’Adif mateix lluiten per uns serveis ferroviaris dignes. La seua lluita també és la nostra i viceversa.

Així, entre els motius de la convovatòria de vaga hi ha la política obstinada del Ministerio de Fomento i la direcció d’Adif de privatitzar el ferrocarril públic, la manca d’inversió en infraestructures (especialment en la línia R15, on este fet provoca descarrilaments i retards), la falta continuada de plantilla a diverses àrees que impedeix oferir un servei de qualitat o els incompliments reiterats del conveni col·lectiu en vigor. La vaga durarà fins al 27 d’agost i consistirà en aturades parcials de quatre hores per torn els divendres i dissabtes alterns, els divendres d’11h a 15h i de 19h a 23h i els dissabtes de 3h a 7h.

Assumim que esta convocatòria pot afectar les línies R15 i R16 (està per veure en quina mesura) però entenem que cal lluitar per un servei públic de qualitat i que, de vegades, calen vagues per reclamar justícia. Les plataformes socials sovint ens veiem abocades a esta mena d’accions per tal d’assolir els objectius i com a mesura de pressió als responsables polítics i empresarials d’estes situacions insostenibles

Anuncios

From → Uncategorized

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: