Skip to content

COMUNICAT 55. Valoració de la roda de premsa de Territori i Sostenibilitat

mayo 9, 2016

rull_font_roda

En relació al comunicat que el Departament de Territori i Sostenibilitat ha fet públic avui sobre els horaris i els retards, la PTD volem manifestar:

 

  • Valorem positivament que la Generalitat diga que “no acceptarem una modificació unilateral d’horaris a Rodalies i Regionals amb caràcter general”. Demanem que la posició de fermesa continue i vaja en la línia de la posició que la PTD reclamem en el nostre Comunicat 54, on es parla llargament i detallada sobre esta qüestió. Seguim afirmant amb contundència que adaptar els horaris als retards seria cronificar la impuntualitat.
  • Manifestem una certa preocupació pel fet que al final del segon paràgraf es diga que “l’únic que acceptarà la Generalitat són modificacions puntuals sempre i quan vagin acompanyades d’un calendari d’actuacions, amb data d’inici i data de finalització de les obres”. Esperem que no siga una trampa lingüística per obrir la porta a una possible adaptació dels horaris als retards ja existents, tal i com apuntava una carta que el mateix secretari d’Infraestructures de la Generalitat, Ricard Font, li va dirigir al president d’Adif, Gonzalo Ferrer, amb data 19, en resposta a la que este li havia enviat anteriorment el 7 d’abril passat.
  • Al respecte, la PTD estem disposats a acceptar i assumir que hi haurà retards quan es facen les obres, tant les de millora dels punts que ho requereixen com les del Corredor del Mediterrani pròpiament dit, però en cap cas que s’incorporen a l’horari convencional. Podem ser comprensius en el fet que mentre s’actue hi haurà canvis, però sempre i quan siguen concebuts com a retards, no com a ‘nous horaris’
Anuncios

From → Uncategorized

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: