Skip to content

PER UNA MOBILITAT JUSTA: GRATUÏTAT IMMEDIATA DE L’AP-7 I SUPORT A LES MOBILITZACIONS

septiembre 9, 2015

n_340

Davant l’insostenible augment de la sinistralitat al tram ebrenc de l’N-340 i en relació a les diverses reaccions al respecte, la Plataforma Trens Dignes manifesta:

  1. Donem el nostre suport a les Federacions d’Associacions de Veïns de Tortosa i Amposta (i les que si vulguen afegir) en la seua proposta de fer mobilitzacions de protesta per evitar més accidents a l’N-340
  1. A l’igual que estes entitats, exigim la gratuïtat immediata de l’AP-7 en l’esmentat tram fins que no se solucione el problema de manera estructural i definitiva, qüestió sobre la qual caldrà debatre profundament.
  1. Com a PTD entenem lo nostre paper ja no solament en l’àmbit ferroviari sinó en un context més ampli que ha de parlar de mobilitat a les Terres de l’Ebre. Pensem que com a moviment social cal evolucionar cap a una visió més global d’esta realitat i és per això que, com a interlocutor vàlid, ens fiquem a disposició de les institucions pertinents (ajuntaments, consells comarcals, Generalitat, etc) perquè se’ns tinga en compte com a part implicada a l’hora d’aportar propostes i contribuir en la mesura de les notres possibilitats a solucionar un problema endèmic que ha de començar a revertir-se sense més demora.

A més a més de les solucions urgents i concretes requerides per la situació actual de l’N-340 – per a les quals, com hem dit, ens posem a disposició i així ho comunicarem a les parts implicades- a ningú se li escapa que una millora en les comunicacions ferroviàries, juntament amb el transport col·lectiu per carretera, ajudaria a descongestionar les xarxes viàries que atravessen el nostre territori, contribuint en una menor sinistralitat. Per tant, i des d’ara, la mobilitat en el seu conjunt serà el camp de treball d’esta plataforma, que espera treballar en connivència amb actors socioeconòmics i polítics del territori per assolir la fita comuna d’unes comunicacions dignes a les Terres de l’Ebre. Amb la col·laboració de tothom, serà més fàcil arribar a un consens.

Anuncios

From → Uncategorized

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: