Skip to content

COMUNICAT 29: Taula de partits a l’Ebre, Ministerio de Fomento i el conseller Vila: propers objectius

mayo 6, 2015

PTDmaig

 

La Plataforma Trens Dignes (PTD) ha sol·licitat la intervenció del Consell Econòmic i Social de les Terres de l’Ebre com a mitjancer en la negociació entre este moviment social i els partits polítics de l’arc parlamentari. Demanem que siga este ens el qui convoque la reunió, que ha de servir per vehicular la unanimitat demostrada per tots els partits durant la intervenció de la PTD a la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament (8 d’abril) i en la que tots ells, sense excepció, es van mostrar a favor d’una necessària i urgent millora de la situació ferroviària al territori. La resposta rebuda per part d’este Consell ha sigut positiva i ha acceptat la proposta de la PTD.

Des d’aquí volem agrair la bona predisposició a este ens –vinculat a l’Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre, IDECE- a la vegada que fem una crida a tots els partits polítics que seran convocats perquè s’impliquen al màxim, miren pel bé comú del territori i que per assistir-hi assignen un membre del seu partit el màxim de representatiu possible. El territori s’hi juga molt i és moment de que totes les parts estiguen a l’alçada.

Igualment, la PTD ja ha iniciat els contactes per reunir-se a Madrid amb representants del Ministerio de Fomento per tractar aquelles qüestions que depenen del Gobierno, especialment l’aturada d’un tren de velocitat alta a l’estació de l’Aldea en una franja horària útil per a l’usuari o, pel que fa a infraestructures, la finalització de la doble via entre Vandellòs-Tarragona.

Per últim, la PTD ha començat també els tràmits per reunir-se amb el conseller Santi Vila. Fa un any que la plataforma espera esta trobada i com que fins ara els canals habituals a travès dels corresponents representants polítics de les Terres de l’Ebre no han fructificat, paral·lelament hem endegat altres vies i la resposta està sent positiva.

Així, ja s’està treballant perquè les tres reunions esmentades (Consell Econòmic i Social, Ministerio de Fomento i Conseller de Territori i Sostenibilitat) se celebren entre les eleccions municipals i abans no s’acabe el mes de juny.

Per últim, informem que la fins ara portaveu del moviment, Cristina Bel, passa a un segon terme amb motiu de la seua inclusió com a número 3 a les llistes municipals de ‘Movem Tortosa’. Continuarà sent membre activa a la vostra disposició, però amb menys presència mediàtica i intervenint sempre que el moviment ho necessite.

 

Anuncios

From → Uncategorized

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: