Skip to content

COMUNICAT 28: FETS MÉS QUE PARAULES

abril 19, 2015

FETS MÉS QUE PARAULES

La Conselleria s’ha confòs de sud

parlament

Des de la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre-Priorat (PTD) volem valorar la nostra compareixença a la Comissió de Territori i Sostenibilitat del Parlament de Catalunya, d’ahir dimecres dia 8 d’abril:

 

  • Valorem positivament la unanimitat de tots els partits polítics presents en la comissió a l’hora d’admetre la deficiència del servei ferroviari a les Terres de l’Ebre i el seu suport genèric a les reivindicacions exposades durant la nostra exposició.
  • Exigim que es vehicule esta unanimitat i es passe de les paraules als fets. Volem que la declaració de bones intencions evidenciada ahir es plasme en accions reals: cal una taula de partits on els representants polítics assumisquen com a pròpies les demandes i solucions que vam aportar, perquè són tècnicament viables i territorialment justes. Les comunicacions també són estructures d’Estat.
  • En el seu moment, la Delegació de Govern a les Terres de l’Ebre va assumir la responsabilitat de convocar una reunió amb els consells comarcals de les Terres de l’Ebre i amb el conseller Santi Vila. Ha passat mes d’un any i encara no hem rebut cap proposta concreta.

Per tant, la PTD, tenint en compte els processos electorals i aprofitant la receptivitat demostrada al Parlament, farà una crida als diferents partits polítics perquè incorporen als programes electorals les reivindicacions i demandes exposades. Volem convocar esta reunió abans o just després de les eleccions municipals.

 

  • Les millores proposades avui mateix (dia 9 d’abril) en les comunicacions ferroviàries entre el Sud de França amb les quatre capitals de província de Catalunya, ens semblen una falta de respecte. El conseller Vila s’ha confòs de sud, és una enorme falta de sensibilitat anunciar estes mesures just l’endemà de la nostra compareixença al Parlament. Aquí és on es fan evidents les priorats d’este Govern: és més important comunicar-nos amb un altre país que atendre les necessitats del teu mateix país?

ENLLAÇOS PER VORE LA INTERVENCIÓ:

Intervenció íntegra de la portaveu Montse Castellà

http://www.parlament.cat/web/actualitat/canal-parlament/sequencia/videos?p_cp1=7432759&p_cp2=7433034&p_cp3=7433014

 

Resposta final després de les intervencions dels portaveus:

http://www.parlament.cat/web/actualitat/canal-parlament/sequencia/videos?p_cp1=7432759&p_cp2=7433322&p_cp3=7433014

 

Pàgina global on se poden veure també les intervencions dels partits polítics:

http://www.parlament.cat/web/actualitat/canal-parlament/sequencia/videos?p_cp1=7432759&p_cp3=7433014

 

Anuncios

From → Uncategorized

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: