Skip to content

COMUNICAT 26: Posada en marxa del títol de transport T10/120 al territori

octubre 3, 2014

Amb motiu de l’anunci de la posada en marxa del títol de transport T10/120 a partir del pròxim mes d’octubre, fet  divendres passat pel Secretari d’Infraestructures i  Mobilitat  Ricard Font,

Trens Dignes vol expressar el següent:

Que es tracta d’una vella reivindicació dels usuaris del  territori que  veu la llum i ens felicitem per la seva imminent posada en funcionament.

Que restarem atens a la posada en marxa, prevista per al gener,  de la integració tarifària.

A la PTD sabem que  es produirà un abans i un després molt positiu quan es facin realitat els anuncis donat que faran desaparèixer els greuges comparatius que hem vingut sofrint  en quan a tarifes a les nostres Terres.

A l’espera de veure complerts aquests anuncis tornem a recordar al Govern de la Generalitat que  al territori hi ha altres mancances referents als transports públics i particularment al ferroviari, així doncs, i per superar aquestes situacions, com s’ha fet amb el tema que ens ocupa de manera satisfactòria per a la gent de l’Ebre, caldria:

Incloure  les Terres de l’Ebre ( línies R15 i R16)  a les Rodalies del Camp de Tarragona, el Govern sap que la posada en marxa de les Rodalies al Camp de Tarragona no ha fet més augmentar les incidències i retards als combois de les nostres línies. Hem tingut un estiu caòtic i sense precedents.

Reforçar i revisar les connexions  amb la resta dels municipis del territori de les dues estacions de referència de les línies R15 i R16 (Mora la Nova i l’Aldea-Amposta-Tortosa).

Vivim, a l’Ebre també, al segle XXI. Aquí també hi ha gent que a part del preu del bitllet valora el temps que invertirà amb un trajecte, caldria, doncs, que el govern de la Generalitat exigís al Ministerio de Fomento convertir a Alvia un Euromed per que s’aturi a l’estació de l’Aldea. (Donat que Foment addueix que un Euromed no pot parar fora d’una capital de província, i sabent com sabem que molts cops els serveis Euromed es fan amb combois Alvia).

Que s’estigui atent a la substitució dels combois 470, NO volem que operin a l’Ebre els 447 , el nivell de confort no es l’adequat i no poden assolir una velocitat optima. Volem que la substitució dels 470 es faci amb els 449.

Anuncios

From → Uncategorized

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: