Skip to content

COMUNICAT 8. La resposta de l’alcalde Ferran Bel sobre la petició de reunió amb Santi Vila

julio 16, 2013

Resposta alcade Bel

Al Comunicat 7, vos informàvem de la sol·licitud de reunió amb lo Conseller Santi Vila, a travès de l’alcade de Tortosa, Ferran Bel. Ara, vos fem saber la seua resposta i també lo nostre Comunicat 8, on es valora esta resposta.

DOCUMENT ENVIAT PER L’AJUNTAMENT DE TORTOSA A LA PLATAFORMA TRENS DIGNES (PTD)

Benvolguda,

En relació a la instància presentada en data 10 de juliol actual, davant aquest Ajuntament, RGE núm 10.709, i una vegada traslladada a la Conselleria, he de manifestar-vos que com vostè ja indica, efectivament l’agenda del Conseller per al dijous dia 18 de juliol és força complicada i compromesa amb anterioritat.

Té previst alguna acte institucional i també alguna reunió amb una altra entitat sobre temes de gran actualitat, a més de les activitats pròpies de la Festa del Renaixement.

Tanmateix, se’ns indica des de la pròpia Conselleria que es pot buscar una data alternativa amb més facilitat amb el propi secretari de Mobilitat, senyor Ricard Font, que visita habitualment les Terres de l’Ebre i està al corrent del tema que ens ocupa o poder concertar, ja a la seua de la Conselleria un visita al llarg de les properes setmanes. Restem a la seva disposició als efectes de poder procedir com vostès creguin més convenient.

Atentament,

Ferran Bel i Accensi, Alcalde16/07/2013  RGS 7.079

COMUNICAT 8 DE LA PTD, VALORANT LA RESPOSTA DE L’ALCALDE

EXPOSA:

Havent rebut el seu document (16/07/201 – RGS 7.079) en resposta a la nostra sol·licitud de reunió amb el Conseller Santi Vila el dijous 18 de juliol, amb motiu de la seua presència a la ciutat de Tortosa per fer el pregó de la Festa del Renaixement (10/07/2013 – RGE 10.709), lamentem que l’agenda del Conseller no li permeta una trobada amb la nostra plataforma. Considerem que és una llàstima desaprofitar una oportunitat com esta, donada la importància d’unes comunicacions ferroviàries dignes per al desenvolupament del territori, tema també de gran actualitat i rellevància. Igualment, continuem considerant que és el moment de donar un pas endavant, apropar postures i sumar esforços, societat i institucions. Per este motiu, recollim la seua proposta alternativa,

DEMANA:

Havent-se vostè oferit com a intermediari per concertar una reunió amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat en les properes setmanes, li fem saber la nostra ferma voluntat de reunir-nos amb el senyor Santi Vila, en este cas a la seu de la Conselleria, tal com vostè proposa a la seua carta. Continuem pensant que es tracta d’un tema de vital importància per a les Terres de l’Ebre, per la qual cosa li elevem, de nou, la nostra sol·licitud perquè vostè, o qui crega més convenient, gestione una reunió oficial entre el Conseller i la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre.

Restem a la seua/vostra disposició per trobar, com més prompte millor, una data al calendari que vaja bé a ambdós parts, tenint en compte que es pressuposa voluntat per part de tots dos interlocutors.

Anuncios

From → Uncategorized

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: