Skip to content

COMUNICAT 7 / Sol·licitud de reunió amb el Conseller Vila

julio 10, 2013

solicitud vila

Este és lo document que avui mateix hem entrat al registre de l’ajuntament de Tortosa (amb número 10.709) adreçat a l’alcalde Ferran Bel, per tal de sol·licitar –com a Plataforma Trens Dignes- una reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, amb motiu de la seua visita a la ciutat el pròxim dijous 18 de juliol amb motiu de la XVIII Festa del Renaixement, per ser-ne el pregoner.

 

La Plataforma Trens Dignes

EXPOSA:

La lluita ciutadana i institucional a favor d’uns trens dignes a les Terres de l’Ebre fa dècades que és notícia i ho ha sigut, malauradament, per la progressiva davallada de la qualitat del servei. En els darrers mesos, però -des de l’inici del 2013- esta lluita ha pres un caire diferent i l’actualitat ferroviària ha marcat bona part del calendari polític i social.

En este context, el 23 de febrer naixia oficialment la Plataforma Trens Dignes a les Terres de l’Ebre, en una assemblea fundacional que va tindre lloc a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa. Des de llavors fins ara, el nostre moviment ciutadà ha lluitat per mantindre i millorar els serveis ferroviaris del territori, tant pel que fa a serveis com a infraestructures, amb reclamacions als governs nacional i estatal i amb gestions tant a nivell social, tècnic com polític.

S’han anat aconseguint fites, però entenem que cal seguir treballant en tots els àmbits i mirar de fer un front comú amb tots aquells aspectes de la causa que ens unixen. Un bon exemple és l’acord unànim a que va arribar l’ajuntament de Tortosa en el ple ordinari del passat 1 de juliol, on el consistori de la capital de les Terres de l’Ebre feia seues bona part de les reivindicacions d’esta plataforma.

 

DEMANA:

Considerem, doncs, que és el moment de donar un pas més, apropar postures i sumar esforços. És per això que, havent vostè fet públic que el pregoner de la Festa del Renaixement d’enguany serà el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, li demanem –en tant que alcalde de la ciutat amfitriona- que gestione una trobada entre la Plataforma Trens Dignes i el Conseller Vila, en la que també esperem la seua presència. Entenem que l’agenda d’aquell dijous dia 18 serà complicada, però entenem també que la temàtica que ens ocupa és estratègica per al desenvolupament de la nostra vegueria i que vostè compartix este argument. Confiem en la seua interseció i voluntat política i personal per aprofitar esta oportunitat i fer possible una reunió (de curta durada) per tal d’intercanviar impresions i mirar d’assentar les bases d’una lluita conjunta.

 

Esperant una resposta afirmativa i agraïnt-li per endavant l’atenció, restem a la seua disposició.

 

Anuncios

From → Uncategorized

Dejar un comentario

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: